dijous, 3 de febrer del 2011

UNIFORME

Aquest és l'uniforme triat pels pares i mares que han acudit a votar. El resultat de les votacions ha estat 155 blau, 17 roig i 1 nul.

5 comentaris:

  1. Hola, es comenta que la compra dels uniformes es farà de la mateixa manera que la distribució dels chandals en setembre, en un horari reduit i sense poder provar res als xiquets. Per favor, que miren de fer-ho d'una altra manera... Hi han escoles que ho donen a una botiga e inclús en un gran magatzem de roba, i les mares podem acudir i provar la roba sense dependre d'un horari. El que es guanya per una part, de portar-lo més baratet però mal distribuit, es perd per una altra banda, en la comoditat d'anar quan les mares pugam i fer les proves que necessitem. Gràcies

    ResponElimina
  2. Seria molt més còmode i eficient per a les mares i pares que treballem, poder anar a una botiga en l'horari que més et convé i provar-li les talles. Això de fer-ho els dilluns sols una hora, fent cues, i tenint que tindre el rebut pagat amb antel·lació és molt poc pràctic i no facilita gens la tasca.
    Gràcies.

    ResponElimina
  3. Este matí al deixar als xiquets a l'escola s'ha comentat que els uniformes que les mares havien votat ja no podràn ser, perque la persona encarregada de fer-los no té suficient tela (quina serietat, senyor!!!). També s'ha sabut que ni tan sols eren els uniformes que ens ensenyaren en la votació.
    Les mares agrairiem una altra manera de informa-nos, fulles informatives als xiquets o al tabló, etc. i no xarrades de café o plaça. Per supost, espere que l'elecció de l'uniforme es faça de la mateixa manera que l'anterior, per votació de les mares i pares. No fa falta recordar que l'última paraula la té el Consell Escolar.
    Gràcies

    ResponElimina
  4. mi nombre es loles y quisiera contestar a todos estos anónimos que escriben sin decir quienes son en vez de venir al ampa para preguntarnos directamente, lo cual contestaríamos muy gustosas a todas vuestras preguntas. en primer lugar la venta del uniforme encarecería muchísimo ( estamos hablando de más de 20´00 € por uniforme ) si lo llevamos a una tienda para su venta. en segundo lugar es verdad que el primer uniforme el que votaron los padres no va a poder realizarse, los motivos los explicaremos en una pronta reunión que tenemos planeada hacer nada más volver de las fiestas de pascua, hemos intentado buscar un uniforme acorde y con las mismas características que los padres habíais votado, también a nosotros nos pareció "poco serio" por ese motivo decidimos no realizar el pedido y empezar de nuevo con todas las llamadas, reuniones, y visitas que eso conlleva. en la reunión que ya he mencionado enseñaremos el nuevo uniforme se os pasará una nota informativa comunicando el día y la hora, tenemos intención de hacer una por la mañana y otra por la tarde para que puedan asistir el mayor numero de padres, de todas formas si alguien quiere comentarnos alguna cosa o hacernos llegar alguna petición el ampa tiene un correo electrónico que es: ampaceipsantabárbara@hotmail.com no dudéis en utilizarlo. gracias

    ResponElimina